Tuotteet 2018-07-09T13:49:03+00:00
Loading...

Toimitamme CE-merkityt lasijulkisivut, alumiiniovet ja -ikkunat, lasipalo-ovet sekä savunpoistoluukut ja -ikkunat aina laadukkaasti mittatilaustyönä ja tarvittaessa paikoilleen asennettuna.

Haluamme palvella jokaista asiakastamme aina yksilöllisesti, auttaen löytämään juuri tarpeita vastaavat ja pitkäikäiset ratkaisut. Palveluprosessimme kattaa kaiken asennuskohteen mittauksesta suunnitteluun ja valmistukseen sekä asennuspalveluun.

Lasijulkisivut

Lasijulkisivut ovat suuria ja näyttäviä lasiseiniä, joita käytetään esimerkiksi kauppakeskuksissa sekä liike- ja toimistorakennuksissa luomaan arkkitehtoonista näyttävyyttä rakennuksen ulkopuolelle ja samalla lisäämään valoisuutta sisätiloihin.

Lasijulkisivut valmistetaan aina jokaisen kohteen erityistarpeet huomioiden ja tarkalleen mittojen mukaan. Valmistuksessa käytetään johtavien kotimaisten lasitehtaiden korkealuokkaisia laseja sekä Purson alumiiniprofiileja.

Lasijulkisivujen profiilit pulverimaalataan kohteen mukaisesti RAL-värikartan sävyillä tai toimitetaan anodisoituina. Kerro meille ideasi – toteutamme erikoisemmatkin ratkaisut luotettavasti ja täsmällisesti!

Alumiiniovet- ja ikkunat

Alumiiniovia ja -ikkunoita käytetään esimerkiksi julkisissa rakennuksissa, kauppakeskuksissa sekä liike- ja toimistorakennuksissa.

Valmistamme kaikki alumiiniovet ja -ikkunat aina tarkalleen mittojen mukaan, jokaisen kohteen erityistarpeet huomioiden. Valmistuksessa käytetään johtavien kotimaisten lasitehtaiden korkealuokkaisia laseja sekä Purson alumiiniprofiileja. Tarvittaessa toimitamme myös alumiiniovien heloitukset.

Alumiiniovet ja alumiini-ikkunoiden profiilit pulverimaalataan kohteen mukaisesti RAL-värikartan sävyillä tai toimitetaan anodisoituina.

Toimitamme myös

  • kerrostalojen oviremontit avaimet käteen -asennuksina
  • automaattiliukuovet valmiiksi asennettuina ja toimintakuntoon säädettyinä

Alumiiniovet ja -ikkunat kestävät vuosikymmeniä ja säilyvät edustavan näköisinä!

Lasipalo-ovet

Valmistamme profiilirakenteisia lasipalo-ovia, joita käytetään rakennuksissa eri palo-osastojen välisten kulkuteiden ovina.

Lasipalo-ovet valmistetaan tyyppihyväksytyistä alumiini- ja teräsprofiileista ja laseina käytetään tyyppihyväksyttyjä palolaseja. Lasipalo-ovillamme on tyyppihyväksynnät luokkiin EI230 ja EI260.

Lasipalo-ovien väriskaala on rajaton, ne voidaan toimittaa anodisoituna tai maalattuna RAL-värikartan sävyillä.

Savunpoistoluukut ja -ikkunat

Savunpoistoluukut ovat olennainen osa kiinteistön paloturvallisuutta. Tulipalotilanteessa ne poistavat ylimääräisen savun poistumistiloista. Prisma Smoke savunpoistoluukut ovat CE-merkittyjä, Purson Lk78-sarjan lämpökatkoprofiileista valmistettuja ala- tai sivusaranoituja, ulos aukeavia ja sähköisellä avaajalla varustettuja savunpoistoluukkuja. Luukut voivat olla lasi- tai umpiluukkuja. Savunpoistoluukut ovat aina pulverimaalattuja. Luukut valmistetaan mittatilaustyönä. Prisma Smoke savunpoistoluukuilla päästään jopa alle 1,0 w/m2K U-arvoon. Luukut testataan aina tehtaallamme ennen toimitusta.

Savunpoistoikkunat ja -luukut kuuluvat CE- merkittävien tuotteiden piiriin harmonisoidun tuotestandardin EN 12101-2 mukaan. Savunpoistoluukut kuuluvat AVCP 1 luokkaan, joka edellyttää järjestelmien testausta ja ulkopuolista tuotannon valvontaa sekä ulkopuolisen auditointia. Meillä on yhteistyösopimus VTT Expert Services Oy:n kanssa, joka suorittaa auditoinnit ja tarkastukset tehtaallamme.